Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Şubat 2016, 22:00   #1
ArTeMiSs
Admin
 
ArTeMiSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 19 Mart 2015
Mesajlar: 2.287
Standart 50 Cesit seks önerileri

rklm buraya
İlişkinizde monotonluğa tahammülünüz olmadığını iyi biliyoruz. Sizin için derlediğimiz romantik, çılgın ve seksi önerilerle cinsel yaşamınızı çok daha hareketli bir hale getirebilirsiniz.

1. Dışarı çıktığınızda iç çamaşırı giymeyin ve bunu onun kulağına fısıldayın, bir an önce eve gitmek için can atacağına eminiz.

2. Ona özel bir striptiz şov yapın.

3. Tartıştığınız zamanlar bile seksten uzak kalmayın, kızgınken normalden çok daha fazla ateşli olabilirsiniz.

4. Seks sırasında zevk aldığınızı belirten sesler çıkarmaktan çekinmeyin ve ona iltifat edin.

5. Yatak odasının sınırlarını aşmaya istekli olun; salondaki kanepede, halının ya da masanın üzerinde sevişin.
6. Kegel egzersiziyle bu bölgedeki kaslarınızı geliştirin.

7. Nasıl bir seks istediğinizi sevgilinize açıkça söyleyin. Romantik ve yavaş mı, yoksa vahşi mi?

8. Sıcak sürprizler hazırlayın. Örneğin doğum gününde ona yapmak istediklerinizi yazın ve kartonları evin her bir köşesine saklayın. Onları buldukça sizinle birlikte olmak için çıldıracaktır.

9. Denemek istediğiniz pozisyonları küçük kağıt parçalarına yazın ve çekiliş yapın.

10. Birlikte banyo yapmanın keyfine varın, küveti hoş kokulu yağlarla ve kokularla doldurup içine atlayın. 11. Ellerinizi omurgası üzerinde dolaştırın. Parmaklarınızla kasıklarına dokunun. Sonra onun sizin vücudunuz üzerinde gezinmesine izin verin. Vücutlarınızın zevk noktalarını keşfetmek, ikinizin bir sırrı paylaşması gibidir.

12. Partnerinizle peş peşe nefes alıp vermek, heyecan seviyenizin aynı oranda artmasına yardımcı olur. Nefes alıp verişlerinizi senkronize hale getirin.

13. Giyinip soyunurken sizi izlemesini sağlayın. İnanın, sadece seyretmek bile erkelerin aklını başından alır.

14. Sevgilinizin göğüs uçlarına dokunmayı ihmal etmeyin. Vücutlarındaki bu bölge çok hassastır ve dokunulması pek çok erkeği tahrik eder.

15. Ön sevişmeyi kısa tutmayın ve mümkün olduğunca heyecanı arttırın.16. En sevdiğiniz koku ve tatlarla, kendinize en çok yakıştırdığınız giysilerle, sizi en mutlu hissettiren şarkılarla kendinizi motive edin. Yaptıklarınızın, üzerinizdeki etkisine ve bu şekilde kendinizi ne kadar çekici hissedeceğinize inanamayacaksınız.

17. Şehvet dolu bir konsantrasyon yaşamak için sizi havaya sokacak müzik, ve romantik bir aydınlatmaktan kaçının. İhtiyacınız olan şey; kimi zaman sessizlik ve karanlıktır. Sevgilinizi okşarken, onun neler hissettiğini düşünün. Ona iyice sokularak onun kokusunu hisedin.

18. Yatak odanızı gizli bir saraya dönüştürün. Yatağınızı büyük yumuşak yastıklarla, etrafını ise kokulu mumlarla süsleyin.

19. Sizin kendinize göre önemsemediğiniz cümleler çoğu zaman sevgiliniz için baştan çıkarıcı olabilir.

20. Seksi fanteziler yaratmakta erkeklerin üstüne yoktur. Erkekler bir yana kadınların da fantezileri var. Bu nedenle bu fantezileri paylaşmanız sevgiliniz için mutluluk verici olacaktır.21. Vücudunuzu ne kadar iyi tanırsanız, kendinizle o kadar barışık olursunuz. Gizli zevk bölgelerinizi keşfederek sevgilinizle paylaşmanız aşkınızı mutlu ve iletişime açık bir ilişki yapacaktır.

22. İç çamaşırı ve yüksek topuklu ayakkabılarla ona görsel şov yaşatın.

23. En seksi yerinizin neresi duğunu keşfedin. Sonra da dolabınızı o seksi bölgenizi ön plana çıkaracak giysilerle doldurun. Günün ilk saatlerinde sizi en güzel halinizle görmek, akşama kadar aklından çıkmamanızı sağlayacaktır.

24. Yatak odanıza ayna yerleştirin ki kendinizi seyredebilin. Sevişirken vücutlarınızın nasıl uyum halinde hareket ettiğini görün.

25. Sevgilinize birlite bir erotik film seyretmeyi teklif edin. Cesaretiniz ona çekici gelecek hem de bunu sizden duyduğu için mutlu edecektir. Filmin sonrası da size kalsın! 26. Sabahın ilk saatlerinde sevişmek şehvetli olabilir. Çünkü yarı ayık yarı uykulu olduğunuzda daha korumasız, daha içgüdülerinize bağlı olursunuz.

27. Gözlerinizi bağlayarak sevişmeyi deneyin. Birbirinizi görmeyince daha heyecanlı bir tecrübe yaşayacağınıza emin olabilirsiniz.

28. Aklına seks getirmek için evde ortalık yerde erotik dergiler bırakın. Ya da önceden kararlaştırdığınız bir komedi filmi yerine erotik bir film kiralayın.

29. Cinsel hayatınızdaki en iyi seks tecrübenizin hangisi olduğunu konuşun. Bir liste hazırlayın. Seçtiğiniz birini deneyin ve üzerine eklemeler yapmaya çalışın.

30. Arabasının sileceklerine sıkıştıracağınız şehvetli mesajlar ve işe gitmeden vereceğiniz tutkulu öpücük, bilinçaltında onun geceye konsantre olmasını sağlayacaktır.31. Sevişirken ışıkları açık bırakın. Erkeklerin görsel açıdan uyarıldığını sevdiğini aklınızdan çıkarmayın. Sevişirken her şeyi görmek isterler. Denedikten sonra sizin de hoşunuza gidecektir.

32. Dudaklarınızı hafifçe aralayın ve vücudunun belirli bir bölgesine değdirin. Nefes vermeye başlayın. Sıcak nefesiniz onu uyaracaktır.

33. Ellerinizi kullanmadığınız zaman yaratıcılığınızı zorlayın. Vücudunuzun farklı kısımlarını kullanarak birbirinize zevk verme yollarını bulun.

34. Seviştikten sonra o havayı devam ettirmeye çalışın. Beraber duş alın ve sarılarak uyuyun. Sevgiliniz seviştikten sonra da sizinle birlikte olmayı arzulayacaktır.

35. Sevgilinizle çıplak olarak birbirinizin yüzünü görecek şekilde oturun. Küçük dokunuşlarla parmak uçlarınızı sevgilinizin yüzünde ve boynunda gezdirin. Dokunuşlarınızı omzuna doğru indirerek sürdürün.36. İsteklerinizi uygun yolla dile getirmenin bir yolunu bulmalısınız. Kulağına istediğinizi fısıldayın. Bu davranışla erotik ilgisini belli bir konuya çekmiş olursunuz ama bundan utanmayın. Çünkü o anda tek istediği sizi mutlu etmektir.

37. Rutine girdiğinizi hissettiğinizde farklı yerlerde seks yapmak ya da farklı fanteziler denemek aşkınıza heyecanı geri getirecektir. Konforlu bölgenizden çıkmak zor olsa da arada sırada yenilikler denemelisiniz.

38. Ön sevişmeyi kısa tutarsanız, seks doyurucu ama çabuk biten bir akşam yemeğine benzer. Ancak ön sevişme yöntemlerinizi çeşitlendirirseniz, cinsel hayatınız gece boyunca süren bir partiye benzeyecektir.

39. Duygu dolu romantik bir dekorda aşkın bambaşka olduğunu bilmelisiniz. İlk önce telefonların fişini çekin, ortamı fazla değil loş bir ışıkla aydınlatın ki, göz teması kurmak mümkün olsun. Birbirinizin gözlerine bakabilmek, sevişme sırasında birbirinize daha yakın hissetmenizi sağlar.

40. Isı kaslarınızın gevşemesine yardımcı olur. Birlikte sıcak bir banyo yapın. Sıcak su kaslarınızı rahatlatıp, cildinizin dokunmaya daha hassas olmasını sağlar.41. Seks sırasındaki mükemmel, harikasın, devam et gibi kelimelerin doğal afrodizyak olduğunu unutmayın.

42. Onunlayken ne kadar rahat olduğunuzu göstermek için, ışığı kapamadan ve müzik açık seks yapın.

43. Vücudunuzu gösterecek pozisyonları tercih edin. Üzerine çıkın, sırtınızı geriye yatırın, göğüslerinizi ön plana çıkarın.

44. Sıcak sürprizler hazırlayın. Özel bir günde onunla evin içinde buluşmak için sözleşin. İçeri girdiğinizde üzerinizdeki trençkotun içinde hiçbir şey olmadığını kemerinizi çözerek anlamasını sağlayın.

45. Hızlı sevişmeler çok daha ateşli olabilir. Çünkü bu tür sevişmelerde bir takım yapmacık duygular bulunmaz. Her şey doğal ve tutku doludur. Erkekler genellikle bundan hoşlanırlar. 46. Gecenin karanlığında, kimsenin olmadığı bir sokakta, açık havada ona bir öpücük verin.

47. İlk gece heyecanınızı hatırlıyor musunuz? Benzer bir heyecan etkisi yaratmak için soyunmaktan vazgeçip iç çamaşırlarınızı çıkarma zevkini partnerinize bırakmaya ne dersiniz.

48. Tırnaklarınızla 8 çizerek sırtından ayak parmaklarına doğru inin. Ayaklarına gelince başparmakla ikinci parmak arasındaki bölgeye hafif bir masaj yapın. Sonrada erkeklerde son derece hassas olan topuklarına masaj yapın.

49. Aromatik yağı avuçlarınıza damlatın ve ona rahatlatıcı bir masaj yapın. Kullandığınız yağın kokusu ve rahatlama hissi sizden başka bir şey düşünememesini sağlayacaktır.

50. Gündelik sohbetlerinizde sık sık kullandığınız bir kelime seçin ve o kelimeyi her duyduğunuzda birbirinize dokunmayı kararlaştırın.
ArTeMiSs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla