banderaholding.com

banderaholding.com (http://banderaholding.com/index.php)
-   Türk Amatör Resimleri (http://banderaholding.com/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Bu çevrimiçi oyunda oyuncular evlenebiliyor! (http://banderaholding.com/showthread.php?t=114710)

scoteller 12 Ağustos 2022 20:54

Bu çevrimiçi oyunda oyuncular evlenebiliyor!
 
Bu bedava çevrimiçi oyunda balık tutmak, yemek yapmak, hayvan bakmak ve hatta evlenmek bile mümkün!

Joygame, yeni oyunu Kehanet'i oyun severlerle buluşturuyor. Tayvan'ın en büyük oyun firmalarından biri olan Wayi şirketinden lisanslanan Kehanet, 15 Eylül'de kapalı beta olarak ilk kez görücüye çıkacak. Online oyuncuların birbirleriyle evlenip güçlerini pekiştirebildiği bu oyun Joygame.com'daki yerini alıyor.

Joygame.com'dan ücretsiz oynanabilen online oyunlara bir yenisi daha ekleniyor. Joygame'in en çok tercih edilen diğer oyunları gibi Kehanet de bir MMORPG oyunu ve 5 ayrı ırkı var. Her ırkın kendine has özelliklerinin olduğu bu oyunda seçeceğiniz karakter belli seviyeler atlandıktan sonra değişimler gösteriyor ve gelişiyor.

Oyunculara sunulan savaş sistemleri Kehanet oyununu iddialı yapan özelliklerden... Kimi oyuncular savaş haritasında 2 farklı grup şeklinde belli bölgeleri ele geçirmeye çalışırken, kimi oyuncular da birbirlerini yok etmeye ve rakibinden düşen özel anahtarları almaya çalışıyor. Kale savaşlarında ise hem kaleyi savunabilir hem de rakibin kalesini ele geçirmeye çalışabilirsiniz.

40'dan fazla devasa bölgenin bulunduğu Kehanet'te baş düşmanların kol gezdiği 30'a yakın zindan bulunuyor. Zindanlara maksimum 10 kişilik gruplar halinde saldırabilir, düşmanlarınızı alt edebilirsiniz. Fakat 400'ün üzerinde çeşidi bulunan kadim zamanların efsanevi yaratıklarına dikkat etmeniz gerekmekte... Zindanlarda öldürülen yaratıklardan ve baş düşmanlardan yeşil, mavi ve mor renklerde üç farklı değerde eşya düşüyor. En paha biçilemeyeni mor olan bu eşyalar gücünüze güç katacak.

Yüzlerce görev, 5 ırk ve 32 sınıfın olduğu Kehanet'te, devasa büyüklükteki haritalarda dolaşmanızı kolaylaştıracak binek hayvanlarınız en büyük yardımcınız olacak. Hayal gücünüzü zorlayacak 30'dan fazla çeşidin olduğu bineklerde uçan halılar, bisikletler ve bulutlar da var! Hangisini isterseniz onu seçebileceksiniz.

Herkesin uğraşabileceği mesleklerin bulunduğu Kehanet oyununda balık tutabilir, yemek yapabilir ya da çiçekler toplayıp bunlardan iksirler oluşturabilirsiniz.

DrucillaCorker 14 Ağustos 2022 18:11

Çok özel bir forum, uzun süredir buradayım. Son zamanlarda, para kazanmak için birçok yeni çevrimiçi oyun fişinin bulunduğu https://betwinnermobileapp.com/tr/ bağlantısı önerildi.
Oynamayı denemeye karar verdim ve kayıt olduktan hemen sonra hoş bir sürprizle karşılaştım ve ilk kazancımı hemen almaya başladım. Bu siteyi herkese tavsiye ederim.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:25.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.